Plasarea comenzii

Cum plasez o comanda in libraria online www.librarie-cerma-print.ro?

Pentru a face o comanda on-line, urmati urmatorii pasi:

Pasul1 - Daca nu aveti cont, trebuie sa va creati unul
Pasul 2 - Daca aveti deja cont introduceti adresa de mail si parola
Pasul 3 - Selectati cartea dorita din lista, apasand pe link-ul "adauga în cos", care se afla în dreptul fiecarui titlu din libraria online.
Pasul 4 - Daca mai doriti si alte carti le puteti introduce pe rand in cosul de cumparaturi
Pasul 5 - Urmand indicatiile din site va puteti vizualiza factura, moment in care aveti doua optiuni: fie modificati sau stergeti unele produse sau cantitati, fie confirmati factura.
Pasul 6 - Introduceti adresa la care doriti sa primiti comanda si datele de contact, apoi expediati comanda. In scurt timp veti primi un mail de confirmare a comenzii  Dvs. Urmand link-ul atasat este necesar sa reconfirmati comanda. Trebuie sa stiti ca introducerea produselor in cos, nu presupune obligatia de a face o comanda. Daca doriti, puteti sterge din cosul Dvs. de cumparaturi produsele pe care nu doriti sa le mai cumparati. Lansati comanda doar in momentul in care sunteti siguri de intentia de cumparare. Dupa reconfirmarea comenzii,  aceasta nu mai poate fi anulata.
Comenzile lansate sambata sau duminica vor fi procesate in cursul zilei de luni. Daca nu reusiti sa transmiteti comanda dvs. pe aceasta cale, va rugam sa o trimiteti printr-un mail pe adresa maff71@yahoo.com. sau telefonic la nr.: 0744 638 336 

Nu uitati sa notati adresa si numarul de telefon: veti fi contactat pentru detalii.

  

Cum cumpar un eBook prin libraria online?

Editura CERMAPRINT pune la dispozitia celor interesati cateva titluri din portofoliul propriu sub forma de eBOOK, in format PDF. Titlurile din aceasta categorie pot fi livrate doritorilor fie pe CD fie on-line. Mentionam ca fata de editiile tiparite, în aceste cazuri preturile sunt semnificativ mai mici.

Cartile pot fi comandate prin libraria noastra virtuala: www.librarie-cerma-print.ro sau prin email la adresele: mariana13parvu@yahoo.com sau maff71@yahoo.

Pentru livrare, trebuie parcursi urmatorii pasi:

  Livrare pe CD:

1. Comandati cartea (cartile) dorite, urmand pasii 1 - 6 de mai sus. Nu uitati sa notati adresa si numarul de telefon.

2. Veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

3. CD-ul va fi expediat prin posta sau curier.

4. Plata se face ramburs la primirea coletului (costul cartii + taxa postala).

  Livrare on-line:

1. Comandati cartea (cartile) dorite, urmand pasii 1 - 6 de mai sus. Specificati datele de facturare si adresa de email.

 2. Veti primi factura proforma.

 3. Achitati factura prin banca.

 4. Scanati ordinul de plata si transmiteti-l pe adresa noastra de mail.

  5. Veti primi prin mail ebook-ul comandat.

        Pentru deschiderea fisierului aveti nevoie de Adobe Acrobat si programul de dezarhivare care pot fi descarcate de pe internet gratuit.

 

 

bookmark rocket phone