DEZINFECTIA SI STERILIZAREA - pachet de ghiduri practice

Preţ cu TVA: 47,25Ron
Preţ fără TVA: 45,00Ron

      Actuala epidemie de COVID 19 demonstrează din plin importanța normelor de prevenire a infecțiilor. Aceste norme trebuie respectate cu strictețe atât în unitățile medicale cât și în alte locuri  în care este posibilă transmiterea unor agenți infecțioși de la persoanele infectate la persoane sănătoase (cabinete de înfrumusețare corporală, diverse unități comerciale, spații cu aglomerări mari de persoane, locuri de muncă etc.). Cunoașterea reglementărilor în vigoare precum și a procedurilor recomandate în acest domeniu sunt de maxim interes. Editura Cermaprint oferă două titluri care vă vor fi de mare folos:

   ASEPSIA, ANTISEPSIA, STERILIZAREA - editia a doua, revăzută  și adăugită

   DEZINFECTIA, STERILIZAREA SI GESTIUNEA DESEURILOR IN UNITATILE MEDICALE

    Aceste cărți sunt folositoare atât cadrelor medicale (medici, asistenți medicali, moașe, studenți la medicină, infirmiere) cât și persoanelor care lucrează în saloane de înfrumusețare corporală (activitate de piercing, tatuaj, micropigmentare, tratament și machiaj cosmetic, manichiură, pedichiură, epilare, frizerie, coafură și bărbierit) sau activități asimilate. Cumparand aceste carti veti avea permanent la indemana atat reglementarile legale cat si procedurile practice pentru prevenirea transmiterii infectiilor. Pentru ca este mai usor si mai ieftin sa previi producerea unei boli dacat sa o tratezi.

Cumpărați aceste cărți acum și veți primi sub formă de bonus gratuit un REGISTRU/CAIET DE STERILIZARE - format A5 sau un REGISTRU/CAIET DE STERILIZARE CHIMICĂ – format A5 concepute pentru 250 înregistrări. Oferta este valabilă  în limita stocului disponibil. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun

Etichete: