ANATOMIE - anul I - Invatamant postliceal sanitar (imagini alb/negru)

Preţ cu TVA: 29,40Ron
Preţ fără TVA: 28,00Ron

Volumul de ANATOMIE destinat invatamantului sanitar postliceal prezinta in maniera deosebit de accesibila toate notiunile de profil pe care elevii-elevele din anul I trebuie sa le asimileze pentru a putea intelege alcatuirea si functionarea corpului uman. Sunt trecute in revista, in primul rand, notiunile generale privind explorarea si organizarea anatomo-functionala a corpului uman. Apoi sunt prezentate in detaliu sistemele de organe care realizeaza functiile de relatie ( sistem nervos, osteo-articular,muscular, endocrin, organe de simt), de nutritie (sistem respirator, cardiovascular, digestiv, excretor renal) si de reproducere.

   Dupa fiecare capitol sunt incluse aplicatii si teste de autoevaluare a cunostintelor.

   Volumul are 160 pagini si contine numeroase imagini alb/negru foarte instructive. Manualul se adreseaza scolilor sanitare care pregatesc asistenti medicali generalisti, asistenti de radiologie, asistenti medicali de laborator, asistenti medicali de farmacie, asistenti medicali de balneofiziokinetoterapie.

   Volumul reprezinta vaersiunea monocroma a volumului full-color care poate fi achizitionat tot din acest site.

   Manualul de Anatomie a fost realizat respectând Curriculumul National si Standardul de Pregatire Profesionala pentru Asistentul Medical.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun

Etichete: