PACHET – PROTEZA SCHELETATĂ CROȘETANTĂ

Preţ cu TVA: 231,00Ron
Preţ fără TVA: 220,00Ron
PACHETUL – PROTEZA SCHELETATĂ CROȘETANTĂ – de I. COCA și col este alcătuit din următoarele volume:
1. CONCEPEREA PROTEZELOR SCHELETATE CROSETANTE (aspecte practice)
2.  PROTEZAREA DENTARĂ SCHELETATĂ CROȘETANTĂ (aspecte de practibilitate)
3. PROTEZELE PARTIALE MOBILIZABILE SCHELETATE
 
Volumul „CONCEPEREA PROTEZELOR SCHELETATE CROSETANTE (aspecte practice)” este conceput ca un manual destinat instruirii studenților și medicilor stomatologi, precum și supracalificării tehnicienilor dentari. Problematica expusă în această primă parte este continuată în cel de al doilea volum intitulat: „PROTEZAREA DENTARĂ SCHELETATĂ CROȘETANTĂ (aspecte de practibilitate)”. Cel de al treilea volum „PROTEZELE PARTIALE MOBILIZABILE SCHELETATE” este destinat în special tehnicienilor dentari.
     Primele doua volume se concentreaza in principal pe aspectele clinice ale realizarii protezelor scheletate: aspecte clinice de bază, obiectivele si cinematica restaurarilor prin proteze scheletate, conceperea protezelor scheletate în functie de diferite tipuri de edentatii partiale, prepararea dintilor restanti, amprentarea, determinarea relatiei cranio-maxilare, insertia si eventuala optimizare finala a restaurarii protetice. Un capitol distinct este destinat aspectelor de service: rebazarea protezelor scheletate, repararea sau inlocuirea crosetelor, extinderea protezelor scheletateconfectionarea unor coroane de invelis sub crosetele dentare existente etc.
     Cel de al treilea volum din pachet este destinat mai ales tehnicienilor dentari  (dar ofera informatii deosebit de utile si pentru medici) care pot afla tot ce trebuie sa stie despre tehnica realizarii protezelor scheletate crosetante. Si in acest volum sunt prezentate aspecte de remediere a unor avarii: repararea sau inlocuirea crosetelor dentare, repararea fracturii conectorilor principali, refacerea coroanelor secundare etc.
     Toate volumele ilustrează în sistem „pas cu pas” prin numeroase imagini color etapele clinice și de laborator ale realizării protezelor dentare scheletate. Fiecare dintre aceste volume poate fi cumpărat și separat (dar fără discount). Studiind aceste volume, veți putea realiza pentru pacienții Dvs. proteze scheletate la cele mai înalte standarde calitative.

          

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun

Etichete: