Oferta speciala

    OFERT

   *OFERTA SPECIALĂ DE CĂRȚI ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS

      Actuala epidemie de COVID 19 demonstrează din plin importanța normelor de prevenire a infecțiilor. Aceste norme trebuie cunoscute și respectate cu strictețe atât în unitățile medicale cât și în alte locuri  în care este posibilă transmiterea unor agenți infecțioși de la persoanele infectate la persoane sănătoase. Pentru informarea celor interesați, Editura Cermaprint oferă două titluri care vor fi de mare folos atât cadrelor medicale (medici, asistenți medicali, moașe, studenți, infirmiere) cât și persoanelor care lucrează în saloane de înfrumusețare corporală (activitate de piercing, tatuaj, micropigmentare, tratament și machiaj cosmetic, manichiură, pedichiură, epilare, frizerie, coafură și bărbierit) sau activități asimilate.:

ASEPSIA, ANTISEPSIA, STERILIZAREA - editia a doua, revazuta  si adaugita/26,25 ron

DEZINFECTIA, STERILIZAREA SI GESTIUNEA DESEURILOR IN UNITATILE MEDICALE/21 ron

                                                             Preț  total – 47,25 (tva inclus)

          Daca achiziționați acest pachet de cărți înainte de 30 aprilie, veți primi sub formă de bonus gratuit  un REGISTRU/CAIET DE STERILIZARE - format A5 pentru 250 de înregistrări sau REGISTRU/CAIET DE STERILIZARE CHIMICA - format A5 pentru 250 de înregistrări.

                      Cărțile din ofertă pot fi cumpărate și separat (dar fără bonus)

           Pentru a beneficia de oferta, comandati cartile dorite din libraria noastra si specificati ca doriti sa primiti si bonusul gratuit. Livrarea cartilor se face in urmatoarele 3 zile lucratoare dupa plasarea comenzilor, in ordinea inregistrarii acestora.