Oferta speciala

       NOI OFERTE ALE EDITURII CERMAPRINT!!

    O noua aparitie: ASEPSIA, ANTISEPSIA, STERILIZAREA - editia a doua, revazuta si adaugita. Volumul de 156 pagini reprezintă un util ghid pentru cadrele medicale pentru că prezintă în detaliu si intr-o maniera sistematica procedurile de sterilizare, asepsie și antisepsie, substantele antiseptice, caile de prevenire a transmiterii incrucisate a infectiilor etc. Cumpara aceasta carte si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie referitoare la aceste aspecte.

    În perioada 25 februarie 2018 - 10 martie 2018 puteti cumpara volumul „CLINICA SI TEHNICA DE LABORATOR A PROTEZEI SCHELETATE Vol. 1 si 2 de A. Ionescu” cu o reducere de 30%. Volumul. masiv, prezintă în detaliu fazele clinice si de laborator pentru realizarea protezelor scheletate

      In plus, CEI CARE CUMPĂRĂ CEL PUȚIN O CARTE CU PROFIL STOMATOLOGIC,  vor primi absolut gratuit un exemplar din volumul „TEHNICA REALIZARII INCHIDERII PALATINALE POSTERIOARE LA PROTEZA TOTALA SUPERIOARA”  de M. PĂUNA., indiferent de valoarea facturii.

Oferta este valabilă pana in data de 10 martie 2018, in limita stocului disponibil.

           Pentru a beneficia de oferta, comandati cartile dorite din libraria noastra si specificati ca doriti sa primiti si bonusul gratuit. Livrarea cartilor se face in urmatoarele 3 zile lucratoare dupa plasarea comenzilor, in ordinea inregistrarii acestora.